Welkom op de website van de fotogroep Philippine. De fotogroep Philippine is op 17 maart 2016 opgericht. De vereniging heeft ten doel, het zowel individueel als in clubverband beoefenen en bevorderden van vrijetijdsfotografie in het algemeen en verbreding en verdieping van creativiteit, technische kennis en/of digitale beeldbewerking. Wij komen hiervoor elke derde dinsdagavond van de maand bij elkaar in gemeenschapscentrum "De Kaaie" (m.u.v. de maanden juli en augustus). Deze bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur.

De Fotogroep Philippine is na een proefperiode van een half jaar tot stand gekomen door een aantal hobbyfotografen, die zich zelf verder willen ontwikkelen. Als Fotogroep Philippine willen wij ons middels deze website profileren en geïnteresseerden enthousiasmeren in fotografie. Naast de website organiseren wij ook elk jaar een expositie. Op deze website kunt u van de voorgaande exposities de foto's vinden waarop, door de bezoekers, het meest gestemd is.

We zijn momenteel nog een jonge vereniging en hebben nog plaats voor een aantal nieuwe leden. Mocht u na het bekijken van de website interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op. Eventueel is het mogelijk, op afspraak, eens een verenigingsavond bij te wonen.

Wat kun u op onze website vinden:

  • In ons portfolio kunt u foto's vinden die wij hebben gemaakt naar aanleiding van de opdracht die wij ons elke maand stellen.
  • Onder activiteiten staan de geplande activiteiten voor de komende periode.
  • Via het contact formulier, kunt u, wanneer u belangstelling heeft, contact opnemen.
  • Als laatste is er een overzicht van andere fotoclubs in de regio. 

Wie weet spreekt het u aan en kunnen wij u als lid tegemoet zien. 

De voorzitter van De Fotogroep Philippine,
Paul de Groene.

 

 

Joomla templates by a4joomla