Zaterdag 7 en zondag 8 januari jl. hield de fotogroep Philippine samen met de cursisten van FotoFranky een expositie in Gemeenschapshuis de Kaaie.

U was door middel van opgehangen posters, uitgedeelde flyers, een stukje in de PZC, een interview op Terneuzen FM en GOTV! hiervan op de hoogte gebracht.

De belangstelling was dan ook enorm, zo’n 260 mensen hebben de expositie bezocht. Natuurlijk was er naast de expositie ook ruimte om van een drankje te genieten. De sfeer was goed en er werd volop genoten. 

 

Zowel van de bezoekers, als van de stukjes die in het gastenboek zijn geschreven, hebben we begrepen dat de expositie werd gewaardeerd. In het algemeen vond men de kwaliteit van de foto’s hoog en de expositie goed van opzet.

 

Bij binnenkomst kreeg u een informatieboekje en een formulier om te stemmen op de foto’s die door u het meest werden gewaardeerd.

 

Vanzelfsprekend zijn de stemmen geteld en het resultaat was als volgt:

 

De eerste plaats: Zoeklicht van Edwin van Doeselaar

 

 

 

De tweede plaats: Koers 1 van Pia Musch

 

 

Een gedeelde derde plaats:

 

Zonnehitte van Bart Kerste

 

 

 

Lopen op water van Henk Trouwborst

 

 

Vanzelfsprekend zullen wij ernaar streven om volgend jaar weer een expositie te houden, het enthousiasme was groot.

Mocht u zelf ook enthousiast zijn geworden naar aanleiding van de expositie, dan kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier op de website gebruiken. U bent natuurlijk ook welkom op onze clubavonden. Deze avonden zijn elke derde dinsdag van de maand, om 19.30 in de Kaaie.

 

Wij hopen u graag volgend jaar weer te zien op de expositie

 

 

Joomla templates by a4joomla